Service calculatoare

Rapid

 

Prompt

 

Eficient

 

Activitatea noastra principala consta în a interveni rapid, cu solutii eficiente, din momentul în care ne-ati contactat.

- Noi stim ca afacerea dvs. e importanta si de aceea pentru nu a mai avea probleme legate de tehnica de calcul venim in sprijinul dvs.
Costurile angajarii unui administrator de sistem sunt mari si pentru asta exista externalizarea serviciilor IT.
- Am pregatit pentru dumneavoastra pachete de service IT, asistenta tehnica si de web design care se adreseaza atât intreprinderilor mici si mijlocii.
- Asistenta tehnica pe baza de abonament este negociabila în functie de necesitatile clientului.

- Daca sunteti aici înseamna ca apreciati în mod deosebit servicii de calitate, care aduc valoarea adaugata unei afaceri, care ajuta la dezvoltarea acesteia, obtinând în acelasi timp reduceri de costuri.

- Suport tehnic la client - putem asigura vizite periodice la client, pentru a asigura buna functionare a calculatoarelor si a retelei, respectiv pentru a remedia eventuale defecte survenite;
- Verificari lunare prin care se asigura mentinerea în parametrii optimi de functionare a retelei de comunicatii si a calculatoarelor;
- Administrare retele LAN si servere de acces Internet;
- Protejarea sistemelor cu ajutorul unor programe antivirus si antispyware;

- Noi ne adresam firmelor mici si medii cu pâna la 100 de calculatoare.
- Program de lucru: L-V între orele 9:00 si 18:00;
- Asistenta utilizatori la distanta de tip Helpdesk: rezolvare probleme indicate de dvs. prin telefon, e-mail, chat sau deplasarea la fata locului.